Οδηγίες χρήσης Bentolit

Οδηγίες για τη χρήση του ποτού Bentolit

Το Bentonite Slimming Clay χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη διατροφή, διατροφή και αποτοξίνωση. Το φυσικό προϊόν είναι άχρωμο και άοσμο. Το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσής του αποτελείται από αρχαία ηφαιστειακή τέφρα. Το χρώμα είναι γκριζωπή-κρέμα. Ταυτόχρονα, θα δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις ευεργετικές του ιδιότητες, εάν χρησιμοποιούνται σωστά. Έχει ιδιότητες παρόμοιες με τις θεραπευτικές και καθαριστικές ιδιότητες του μελιού και της πρόπολης.

Στη διατροφή, συνιστάται για δυσκοιλιότητα ή παλινδρόμηση οξέος στο στομάχι. Το ποτό είναι κατάλληλο για άτομα στην Ελλάδα που τους αρέσει να τρώνε περισσότερο ανθυγιεινά τρόφιμαΟ μπεντονίτης είναι επίσης κατάλληλος για άμεση χρήση ή απλή εφαρμογή μιας αναζωογονητικής δερματολογικής θεραπείας στο σπίτι. Πώς χρησιμοποιείται ο πηλός μπεντονίτη;

  • Η ανάμιξη αποξηραμένου εκχυλίσματος σκόνης πράσινου πηλού με λίγο ζεστό νερό δημιουργεί μάσκα προσώπου που ανακουφίζει τον ερεθισμό του δέρματος
  • Ο μπεντονίτης μπορεί να προστεθεί στο νερό στο εβδομαδιαίο λουτρό χαλάρωσης για να ξεκλειδώσετε πόρους τοξινών.
  • Η τυπική εβδομαδιαία διατροφή ενός σύγχρονου ατόμου απέχει πολύ από πραγματικά υγιεινή. Αυτό καθιστά την οξύτητα του γαστρεντερικού σωλήνα πολύ υψηλή. Ο άργιλος μπεντονίτη ομαλοποιεί τα εσωτερικά επίπεδα pH εισάγοντας ευεργετικά προβιοτικά.

Αναφέραμε ότι η τήρηση των οδηγιών χρήσης του κατασκευαστή προωθεί τις διαδικασίες μεταβολισμού και αποτοξίνωσης. Το προϊόν περιέχει βιοεκχυλίσματα που είναι θρεπτικά, υγιή και υποαλλεργικά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οδηγούν σε παρενέργειες. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία του Bentolit και μην υπερβαίνετε τη δόση.

Οδηγίες για τη χρήση του Bentolit για αποτελεσματικά αποτελέσματα

Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, το οποίο είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Το Bentolit διατίθεται ως σκόνη ανασύστασης. Πώς να χρησιμοποιήσετε το ποτό;

  1. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας και διαλύστε το σε ένα ποτήρι (200 ml) καθαρού νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος.
  2. Ανακατέψτε μέχρι να επιτευχθεί καλή συνέπεια. Αφήστε το να καθίσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναδευτήρα.
  3. Εάν είναι δυνατόν, καταναλώστε στιγμιαίο ποτό με το Bentolit Active Sediment Formula νωρίς το πρωί. Δεν έχει σημασία αν πριν ή μετά το φαγητό. Πίνετε το κάθε μέρα για έναν (1) ημερολογιακό μήνα.

Το πλήρες μάθημα διαρκεί ένα μήνα (30 ημέρες). Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα, από τη δράση του ποτού, διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για χρήση

Η απουσία αρνητικών παρενεργειών λέγεται ότι είναι ένα άλλο όφελος αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και δοκιμάζεται διεξοδικά. Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό.

Ενδείξεις Αντενδείξεις
  1. Υπερβολικό βάρος για το σώμα.
  2. Όλα τα είδη εξανθημάτων, ακμής, λιπαρού δέρματος κ. λπ.
  3. Κακή απορρόφηση των τροφίμων.
Λόγω της σύνθεσής του, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Bentolit δεν έχει αντενδείξεις. Η δοσολογία είναι σωστά ισορροπημένη. Χάρη σε αυτό, το προϊόν είναι αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις, 100% φυσικό προϊόν. Το μόνο που μπορεί να είναι η προσωπική δυσανεξία σε ένα από τα στοιχεία της σύνθεσης του προϊόντος.