Κριτικές Bentolit

 • Ιωάννα
  Αυξήθηκε το βάρος με την ηλικία. Και μετά πέρασε λίγο περισσότερο από ένα μήνα και το βάρος μειώθηκε! Ευχαριστώ όσους συμβούλεψαν το Bentolit. Η πείνα έχει μειωθεί σημαντικά, το βάρος στο στομάχι έχει φύγειΑυτό είναι το πρώτο φάρμακο που έχει προσφέρει πραγματική απώλεια βάρους 20 κιλών! Στην αρχή, η μάζα πήρε πολύ χρόνο, αλλά στη συνέχεια σχεδόν 1 κιλό την ημέρα.
  Bentolit
 • Μαρία
  Ειλικρινά, χάνεται για ένα αγαπημένο άτομο. Είναι νέος και λεπτός, ήμουν διαρκώς υπέρβαρος. Μόλις πέταξα πάνω από 15 κιλά με τη βοήθεια του ποτού Bentolit και μετά μπήκα στο γυμναστήριο. Πίνω περιστασιακά όταν χάνω μια προπόνηση ή τρώω πολύ. Συμβουλεύω σε όλους.
  Bentolit
 • Βασιλική
  Εξαιρετικό προϊόν. Βρήκα το ποτό Bentolit στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιώ πηλό για εξωτερική και εσωτερική χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα και έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χωρίς άρωμα, χωρίς κομμάτια κ. λπ. Απλώς ένα υπέροχο εργαλείο με τέτοια αποτελεσματικότητα.
  Bentolit
 • Ιωάννα
  Έπινα Bentolit μόνο ένα μάθημα το μήνα. Η αλλεργία έχει φύγει, οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει το πρωί, το δέρμα έχει φρεσκάρει. Σταματήστε εύκολα το κάπνισμα (χωρίς πόθους). Ο πηλός είναι τόσο καλός όσο τα χάπια που τρώμε σε χούφτες, και όλα αυτά είναι φυσικά. Δοκιμάστε, μην φοβάστε, υγεία σε όλους!
  Bentolit
 • Μαρία
  Χρησιμοποιήστε το Bentolit με ευχαρίστηση και δεν θα το μετανιώσετε. Ισχυρότερα μαλλιά και νύχια, καθαρότερο δέρμα, αλλά το πιο σημαντικό, το βάρος για το οποίο ντρεπόμουν είχε φύγει. Καθαρίζει τα έντερα. Υπάρχει πάντα πολλή δύναμη και ενέργεια. Προτείνω λοιπόν αυτό το φάρμακο.
  Bentolit
Εκτίμηση Bentolit
5
10