Χρήσιμες συμβουλές για όσους θέλουν να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα στο σπίτι

Κάθε γυναίκα τουλάχιστον μία φορά αναρωτήθηκε πώς να χάσει βάρος σε μια εβδομάδα στο σπίτι, είναι αλήθεια. Τηρώντας τέσσερις κανόνες, είναι εύκολο να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά:

 • Πίστεψε στον εαυτό σου.
 • Διατροφή.
 • Φυσικές ασκήσεις.
 • Αισθητικές επεμβάσεις.

Θα πετύχω

Πριν αρχίσετε να χάνετε βάρος, πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θέστε ξεκάθαρους στόχους, βρείτε έναν κίνητρο. Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και πείτε:"Είμαι δυνατός. Θα πετύχω τα πάντα. Θέλω αυτό".

Κάντε ένα κολάζ φωτογραφιών με τα ρούχα που ονειρεύεστε αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά λόγω του υπερβολικού βάρους, τέλειες γυναικείες φιγούρες, τις δικές σας φωτογραφίες όταν ήσασταν αδύνατες. Τοποθετήστε μια φωτογραφία του τρέχοντος εαυτού σας στο κέντρο της οθόνης. Σε άλλο φύλλο χαρτιούγράψτε το βάρος σε φωτεινούς, μεγάλους αριθμούςστο οποίο στοχεύετε. Κρεμάστε αυτές τις φωτογραφίες σε ένα μέρος όπου θα τις βλέπετε συχνά.

DIY φωτογραφικό κολάζ ως κίνητρο για απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα

Αξιολογήστε ρεαλιστικά τις δυνάμεις σας, μην βάζετε μη ρεαλιστικούς στόχους. Είναι αδύνατο να χάσετε βάρος αμέσως κατά 15 κιλά σε μια εβδομάδα.

Διόρθωση της διατροφής

Πριν ξεκινήσετε τη φυσική προπόνηση, πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή σας.

 1. Αρνούμαστε από γλυκό, αλεύρι, τηγανητό, ψημένο.
 2. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες του φαγητού που καταναλώνεται την ημέρα δεν υπερβαίνει τους 1600 kC.
 3. Πίνουμε τουλάχιστον δύο λίτρα μη ανθρακούχο πόσιμο νερό την ημέρα.
 4. Τελευταίο γεύμα τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον ύπνο.
Αποφασίζοντας να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα, πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή σας

Αυτοί οι τέσσερις κανόνες ισχύουν για όλους όσους αποφασίζουν να χάσουν βάρος. Ανάλογα με τον αριθμό των κιλών που θέλετε να χάσετε, πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη δίαιτα. Αποφασίσαμε να πετάξουμε 2 κιλά ή 3 κιλά σε ένα μήνα, τότε μπορούμε να περιοριστούμε στις προσαρμογές. Εάν πρέπει να χάσετε περισσότερο βάρος, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ειδική δίαιτα:

Πρώτη μέρα:

 1. 60 γρ. βραστά, ψημένα ψάρια?
 2. Ένα αυγό μελάτο, 100 γρ. τυρί cottage?
 3. Ένα ψημένο μήλο.

Δεύτερη μέρα:

 1. 60 γρ. βραστό μοσχαράκι?
 2. 200 χιλιοστόλιτρα κεφίρ.
 3. 10 γρ. ωμά καρότα?
 4. Ένα ψημένο μήλο.
Ψημένο μήλο στη διατροφή για απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα

Τρίτη ημέρα:

 1. 0, 2 κιλά. ψάρι;
 2. 0, 2 κιλά. καστανό ρύζι;
 3. Μία ντομάτα?
 4. Ένα ψημένο μήλο.

Τέταρτη ημέρα:

 1. 60 γρ. βραστό κοτόπουλο;
 2. 200 χιλιοστόλιτρα κεφίρ.
 3. Ένα φρέσκο αγγούρι.

Πέμπτη ημέρα:

 1. 60 γρ. μοσχαρίσιο;
 2. 0, 2 κιλά. είδος σίκαλης;
 3. Ψητό μήλο.

Έκτη μέρα:

 1. 200 χιλιοστόλιτρα ζωμού λαχανικών.
 2. βραστό αυγό;
 3. 10 γρ. καρότα.

Έβδομη μέρα:

 1. 60 γρ. βραστά, ψημένα ψάρια?
 2. Ένα μαλακό αυγό.
 3. 100 γρ. τυρί cottage?
 4. Ένα ψημένο μήλο.
Το εβδομαδιαίο μενού απώλειας βάρους περιλαμβάνει ψάρι στο φούρνο

Πίνετε νερό με τζίντζερ όλη την εβδομάδα. Ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα, μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα.

Χάστε βάρος με φυσική κατάσταση

Πριν κάνετε γυμναστική, πρέπει να κάνετε προθέρμανση. Αυτό το ελαφρύ σύμπλεγμα δέκα λεπτών θα βοηθήσει να τεντωθούν οι αρθρώσεις, να ζεσταθούν οι μύες.

Ζέσταμα:

 1. Περιστρέψτε την κεφαλή δεξιόστροφα (9 φορές) και μετά αριστερόστροφα (9).
 2. Τοποθετήστε τα χέρια σας στη γραμμή του στήθους, κυλήστε τον κύκλο με τα χέρια σας σφιγμένα σε γροθιά, 9 επαναλήψεις το καθένα.
 3. Σηκώστε τα χέρια σας στα πλάγια, κάντε κυκλικές κινήσεις με τις αρθρώσεις του αγκώνα προς τα εμπρός (πίσω), εννέα στροφές.
 4. Εκτελέστε εννέα πλήρεις κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σας προς τα εμπρός, τον ίδιο αριθμό πίσω.
 5. Σχεδιάστε έναν κύκλο με τους γοφούς σας, εννέα επαναλήψεις προς τα δεξιά, ισάριθμες επαναλήψεις προς τα αριστερά.
 6. Πάρτε το πόδι στριμμένο στο γόνατο προς την κατεύθυνση του τοίχου, κάντε 9 περιστροφές των αρθρώσεων του ισχίου προς τα εμπρός, ακολουθούμενες από την ίδια ποσότητα προς τα πίσω.
 7. Χωρίς να αλλάξετε τη θέση του ποδιού, κάντε κύλιση εννέα φορές με την άρθρωση του γόνατος, σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
 8. Κυλήστε δεξιόστροφα (αριστερόστροφα) εννέα περιστροφικές κινήσεις του ποδιού.
 9. Επαναλάβετε τις τρεις τελευταίες ασκήσεις για το αντίθετο πόδι.
 10. Άλμα στη θέση 30 επαναλήψεις, μπορεί να αντικατασταθεί με τρέξιμο.
 11. Ξεκινήστε την άσκηση με άδειο στομάχι. Μετά την προπόνηση, μπορείτε να φάτε όχι νωρίτερα από δύο ώρες αργότερα.
Προθέρμανση για απώλεια βάρους στο σπίτι

Πρώτη μέρα

 • Σύμπλεγμα προθέρμανσης.
 • Κάντε μια ευθεία πλάτη, τοποθετήστε τα πόδια σας κατά μήκος της γραμμής των ώμων σας, σηκώστε τα χέρια σας, σφιγμένα σε μια γροθιά, χαμηλώστε τους ώμους. Σφίξτε τις γροθιές σας με όλη σας τη δύναμη, τεντώστε τους αγκώνες σας στα πλάγια. Η διάρκεια της εκτέλεσης είναι είκοσι δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις φορές.
 • Ισιώστε την πλάτη σας, τοποθετήστε τα πόδια σας στην ίδια ευθεία με τους ώμους σας. Πάρτε τα χέρια σας πίσω, με τις παλάμες ψηλά. Η διάρκεια της εκτέλεσης είναι είκοσι δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις φορές.
 • Κάντε μια ευθεία πλάτη, τοποθετήστε τα πόδια σας στην ίδια ευθεία με τους ώμους σας. Τεντώστε τα χέρια σας προς τα πάνω και προς τα δεξιά. Η διάρκεια της άσκησης είναι είκοσι δευτερόλεπτα, τέσσερις επαναλήψεις (δεξιά, αριστερά).
 • Η πλάτη είναι ίσια, τοποθετήστε τα πόδια στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Τραβήξτε το δεξί χέρι προς τα πάνω, τραβήξτε το αριστερό προς τα κάτω. Η διάρκεια της εκτέλεσης είναι είκοσι δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις φορές.
 • Με ίσια πλάτη, τοποθετήστε τα πόδια σας μαζί. Πάρτε τα χέρια σας πίσω, με τις παλάμες ψηλά. Λυγίστε παράλληλα με το πάτωμα, μετακινήστε τα χέρια σας προς τα εμπρός. Σκύψτε, αγγίξτε το πάτωμα με τα δάχτυλά σας, στερεώστε την κλίση για δέκα δευτερόλεπτα. Ισιώστε αργά. Τέσσερις επαναλήψεις.
 • Βάλτε τα πόδια σας πλατιά, τα δάχτυλα των ποδιών ανοιχτά. Καθίστε, η γραμμή των γοφών πρέπει να είναι παράλληλη με το πάτωμα. Απλώστε τα χέρια σας στα πλάγια, με τις παλάμες προς τα πάνω. Κάντε το squat για είκοσι δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των επαναλήψεων είναι τέσσερις.
 • Περπατήστε μέχρι τον τοίχο στο μήκος του χεριού. Ακουμπήστε τα χέρια σας στον τοίχο, κάντε είκοσι push-ups, αγκώνες παράλληλα με τον τοίχο.
Λεπτό σώμα μέσω της φυσικής κατάστασης και των διατροφικών προσαρμογών

Δεύτερη μέρα προπόνησης

Κολύμπι, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπάνιο.

Τρίτη μέρα προπόνησης

 1. Ζέσταμα.
 2. Ξαπλώστε στο χαλί, στερεώστε τα δάχτυλά σας στο κάστρο στο βρεγματικό μέρος του κεφαλιού, λυγίστε τα γόνατά σας. Σηκώστε το κεφάλι σας, τεντώνοντας τους κοιλιακούς σας μυς, μην καλύπτετε τα αυτιά σας με τους αγκώνες σας. Μια γροθιά μπορεί να τοποθετηθεί ανάμεσα στο πηγούνι και το στήθος. Χαμηλώστε το κεφάλι σας για να μετρήσετε δώδεκα. Δεκαπέντε επαναλήψεις.
 3. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, τα χέρια στα πλάγια, λυγίστε τα πόδια σας στα γόνατα, σηκώστε τα παράλληλα με το πάτωμα. Τεντώνοντας τους μυς σας, προσπαθήστε να φτάσετε τα γόνατά σας στο στήθος σας, χαμηλώστε τη λεκάνη σας με το μέτρο του πέντε. Δεκαπέντε σετ.
 4. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας, λυγίστε τα πόδια σας στα γόνατα, σηκώστε τα παράλληλα με το πάτωμα. Τεντώστε το πηγούνι σας μέχρι τα σηκωμένα γόνατά σας, μετρήστε μέχρι το πέντε, χαμηλώστε τον εαυτό σας. Εκτελέστε δεκαπέντε επαναλήψεις.
 5. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, τεντώστε το χέρι σας λυγισμένο στον αγκώνα στο αντίθετο γόνατο. Εκτελέστε δεκαπέντε κλίσεις σε κάθε πόδι.
 6. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, στερεώστε τα χέρια σας σε μια κλειδαριά πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε τα γόνατά σας λυγισμένα παράλληλα με το πάτωμα. Ισιώστε το δεξί σας πόδι, τεντώστε τον δεξιό αγκώνα προς το αριστερό σας γόνατο. Επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε όλα με το αριστερό πόδι. Κάντε δεκαπέντε επαναλήψεις.
 7. Δώστε έμφαση ξαπλώνοντας. Σηκώστε τον κορμό σας, ακουμπώντας στις μύτες των ποδιών σας. Η πλάτη σχηματίζει μια σφιχτή, ευθεία γραμμή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Μείνετε σε αυτή τη θέση για είκοσι δευτερόλεπτα. Διάλειμμα πέντε δευτερολέπτων, μία ακόμη επανάληψη.

Τέταρτη ημέρα

Τρέξιμο στον καθαρό αέρα για μισή ώρα. Εάν είναι δύσκολο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με γρήγορο περπάτημα για μια ώρα.

Τρέξιμο στον καθαρό αέρα, συμβάλλοντας στη διαδικασία απώλειας βάρους σε μια εβδομάδα

Πέμπτη ημέρα

 1. Ζέσταμα.
 2. Κρατηθείτε από οποιοδήποτε στήριγμα, βάλτε τα πόδια σας στο πλάτος των γοφών. Σηκώστε το δεξί σας πόδι με το δάχτυλο του ποδιού δέκα εκατοστά προς το μέρος σας. Κρατήστε για τριάντα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις ανελκυστήρες με οποιοδήποτε πόδι.
 3. Πιάστε ένα στήριγμα με τα χέρια σας, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών. Το δεξί πόδι διαγώνια, σηκώστε το πέντε εκατοστά, όσο πιο ψηλά γίνεται, τραβήξτε το δάκτυλο προς το μέρος σας. Κρατήστε για είκοσι δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις άρσεις με το άλλο πόδι.
 4. Κατεβείτε στο χαλάκι με τα γόνατά σας, οι φτέρνες είναι κλειστές, σηκώστε τα ίσια χέρια σας μέχρι τη γραμμή του στήθους. Πάρτε μια ευθεία πλάτη, προσπαθήστε να σταθείτε έτσι για είκοσι δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των επαναλήψεων είναι τέσσερις.
 5. Καθίστε, διπλώστε τα πόδια σας με τα πόδια σας, ανοίξτε τα γόνατά σας, βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα πίσω από τους γλουτούς σας, τραβήξτε το κεφάλι σας προς το ταβάνι. Εκτελέστε τέσσερις επαναλήψεις των σαράντα δευτερολέπτων.
 6. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, λυγίστε τα γόνατά σας, τα χέρια σας κατά μήκος του σώματος, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, οι κάλτσες προς τα μέσα. Σηκώστε τους γλουτούς σας όσο πιο ψηλά γίνεται. Παγώστε στην κορυφή για τριάντα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις φορές.
 7. Πιέστε την πλάτη σας στο χαλάκι, λυγίστε το αριστερό σας πόδι, βάλτε το στο δεξί ισιωμένο, μπορείτε να κρατήσετε αυτό το πόδι ελαφρώς λυγισμένο. Κλείστε τα δάχτυλά σας κάτω από τον δεξιό μηρό σας, τραβήξτε το δεξί σας πόδι προς το στήθος σας. Το κεφάλι και το κάτω μέρος της πλάτης δεν ξεκολλούν από το πάτωμα. Κρατήστε για είκοσι δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε όλα με το άλλο πόδι. Κάντε 4 επαναλήψεις.

Έκτη μέρα

Κολύμπι.

Έβδομη μέρα

Κάντε μια προπόνηση. Μπορείτε να κάνετε μια δίωρη βόλτα με γρήγορο ρυθμό.

Αν ασχοληθείτε με αυτό το σύμπλεγμα θα χάσετεμέσα σε μια εβδομάδα 4 κιλά.

Φροντίδα του δέρματος

Όταν χάνετε περισσότερα από 3 κιλά σε μια εβδομάδα, το δέρμα μπορεί να γίνει πλαδαρό και ληθαργικό. Επομένως, παράλληλα με την προπόνηση και τη διατροφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικές διαδικασίες:

 • Καθημερινή χρήση κρέμες καύσης λίπους, ενυδατικές, θρεπτικές κρέμες.
 • Όταν κάνετε ντους, χρησιμοποιήστε peeling, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα γάντι μασάζ.
 • Κάντε ένα ντους αντίθεσης το πρωί.
 • Μασάζ προβληματικών περιοχών.
 • Μετά την προπόνηση, κάντε body wraps με ειδική κρέμα δύο φορές την εβδομάδα.
Κορίτσια με υπέροχη σιλουέτα μετά από μια εβδομάδα απώλειας βάρους